Dorpsplein 26 - 1115CW - Duivendrecht - T: 020 690 02 93- F: 020 695 82 01 - info@schaap-ps.nl - Contact 
Openingstijden: ma. t/m vrij.: 09.00–17.30 uur / zat.: 10.00–15.00 uur

Belettering + sign

Onze werkwijze:
Binnen onze belettering– en sign afdeling bieden wij u een goede aanvulling om uw huisstijl compleet te maken. Wij verzorgen graag uw raam-, gevel en autobelettering.

Alvorens wij de auto of gevel voorzien van contour gesneden belettering en-/of full colorprints, ontvangt u na het doorspreken van de opdracht eerst een duidelijk voorstel van hoe het eindresultaat er uit komt te zien. De mogelijkheid bestaat dan nog altijd om het ontwerp naar uw wensen aan te passen, voordat wij de definitieve belettering aanbrengen.

Print & Cut:
Met de hagelnieuwe Mimaki print & Cut printer hebben we de mogelijkheid in full color het zelfklevende materiaal te bedrukken en eventueel direct in contouren uit te snijden. Dit in iedere vorm en op ieder gewenst formaat. De full color prints kunnen op diverse materialen worden afgedrukt waaronder zelfklevend vinyl, kunststoffen voor binnen– en buitengebruik, zelfklevende transparante folie, Mesh doeken en blockout- en fontlit zeildoeken. De geprinte en/of gesneden belettering zal op de betreffende toepassing professioneel en duurzaam worden aangebracht.

Autoreclames worden veelal in onze werkplaats aangebracht. Voor de overige reclametoepassingen komen wij graag bij u langs.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op.

bekijk hier de portfolio van onze projecten:
vlag-doek-frame  -  voertuig  -  gevel - raam - bord - diversen

 Top